Schminken en kapsels
Arrangement trouwmake-up en trouwkapsel
inkleden feest, trouwfeest, zaal, tuin, etc.

De bruid moet stralen!

De bruid moet grandioos schitteren op haar trouwdag en daar zorgen wij voor. Meer nog: het is onze specialiteit. Met excellente make-up en een subliem kapsel maken we de trouwdag onvergetelijk én zorgeloos.

Dus geen gehol van de schoonheidsspecialist naar de kapper. Niet tussendoor naar de bloemist moeten voor een corsage. Nergens uw beurt afwachten. Kortom: zero stress! Voor ons is de bruid de ster en niemand anders. Alles gebeurt bij u thuis of op een afgesproken locatie. Er is geen haast want er zit geen volgende klant te wachten en we kunnen ons 100% concentreren op u.

Een aantal weken voor de trouw komen we eventueel al naar u toe met onze mobiele make-up-studio voor een proefsessie. Het trouwkleed, de juwelen, de make-up en het kapsel moeten qua stijl en kleur immers perfect bij elkaar passen. We checken of alles afgestemd is en sturen bij waar nodig. We doen een proefmake-up, kunnen de avondmake-up testen en proberen eventueel de haarstyling uit, zodat we tot de perfecte make-up en het perfecte kapsel komen.


Een overzicht van onze arrangementen:

We nemen eventueel ook de bruidsmeisjes onder handen, de getuigen, de moeders, ... Kijk onder "extra"

In de loop van de dag kunnen we voor een touch-up zorgen, het kapsel bijwerken of de make-up omtoveren naar een avondmake-up. Neem gerust even contact op voor meer info of een aanbod op maat.

DE BRUID MOET STRALEN! - Foto 1DE BRUID MOET STRALEN! - Foto 2
Klik op de foto voor een grote weergave
Beweeg de muis over de vergrote foto voor de volgende foto of de vorige foto
Bezoek onze Facebookpagina